Nova Constructora és el proveïdor de personal subcontractat per a les empreses de més prestigi i reconeixement del Principat. Especialistes en subcontractació Av. Joan Martí, 73 · Local 2. AD200 Encamp Tel.: 00376 815 971 · Mòbil: 00376 333 954 · e-mail: nova.constructora@andorra.adNova Constructora és el proveïdor de personal subcontractat per a les empreses de més prestigi i reconeixement del Principat. Especialistes en subcontractació Av. Joan Martí, 73 · Local 2. AD200 Encamp Tel.: 00376 815 971 · Mòbil: 00376 333 954 · e-mail: nova.constructora@andorra.ad

Façana ventilada. Última tecnologia en aïllament. La façana ventilada és el sistema d'aïllament tèrmic per l'exterior més avançat dels que instal·lem. A la façana ventilada s'ajunten els avantatges de col·locar l'aïllament tèrmic per l'exterior amb la possibilitat d'instal·lar una gran varietat d'acabats com a revestiment final, com són el fibrociment, el gres porcellànic, el gres extrussionat, el panell fenòlic o la pedra natural.

Façana ventilada. Última tecnologia en aïllament. La façana ventilada és el sistema d’aïllament tèrmic per l’exterior més avançat dels que instal·lem. A la façana ventilada s’ajunten els avantatges de col·locar l’aïllament tèrmic per l’exterior amb la possibilitat d’instal·lar una gran varietat d’acabats com a revestiment final, com són el fibrociment, el gres porcellànic, el gres extrussionat, el panell fenòlic o la pedra natural.

Principals avantatges:

-Aïllament exterior continu que elimina els ponts tèrmics.
-Augment de l’aïllament acústic.
-Millora del rendiment energètic i el confort a l’interior de l’edifici.
-Eliminació de la condensació.
-Evita les filtracions.
-Fàcil manteniment.
-Alta resistència al foc i als insectes.
-Disminució de l’ús d’aigua en la instal·lació.
-Àmplia gamma de colors, acabats i textures.