23 è aniversari Grup de Folklore Casa de Portugal va organitzar la 7 a Mostra de Folklore Ibèric Encamp

Com a part de la celebració del seu 23è aniversari, el Grup de Folklore Casa de Portugal va organitzar la 7a Mostra de Folklore Ibèric, al Complex Esportiu i Sociocultural d’Encamp. Va ser una trobada acolorida que, a més de mantenir viva l’herència cultural, va unir el millor de les tradicions de països germans com ara Andorra, Espanya i Portugal.

La Casa de Portugal i l’Esbart Valls del Nord, van ser les dues agrupacions folklòriques amfitriones de la nit, mentre que el Rancho Folclórico de Paranho da Beira, de la regió portuguesa de Seia, i el Grupo de Coros y Danzas Pilarica, de Valladolid, van tancar el cartell de col·lectius convidats a la mostra.

Amb música, dansa i vestits típics de les diferents regions, cada agrupació va tenir el seu moment a l’escenari, on van saber guanyar-se els aplaudiments dels espectadors, entre ells l’empresari Jose Costa, president de Nova Constructora, empresa patrocinadora de l’activitat. Xavier Espot, exministre d’Afers Socials, Justícia i Interior del Principat d’Andorra; Esther París, cònsol menor d’Encamp; i Paulo Alexandre de Carvalho Pisco, diputat pel PS de l’Assemblea de la República de Portugal.

En cloure la mostra folklòrica, els assistents van gaudir d’una càlida celebració, entre aperitius, música en directe del Grup Euphoria i un bon grapat d’entusiastes que es van animar a ballar.

TEXT PROPIETAT de DONA SECRET